Greenworks

Zorg voor het milieu is erg belangrijk. Er zijn verschillende manieren waarop wij als bouwbedrijf ons steentje bijdragen.

Cradcradle-to-cradlele to cradle materialen.  Afval bestaat niet: deze materialen zijn volledig afbreekbaar en vaak ook gemaakt uit restmateriaal van andere producten.

Duurzame materialen zijn niet duurder. Het geld dat u soms extra uitgeeft aan de aanschaf van het materiaal verdient u terug in subsidies van de overheid of door de langere levensduur van natuurlijke materialen.

Wij zijgreenworksn een Greenworks sustainable buildings gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat we ervaren zijn in het bouwen met duurzame materialen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij geven in offertes ook aan welke materialen duurzaam zijn en wat de mogelijkheden zijn om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

U kuntcertificaat in een makkelijk af te lezen schema kijken hoe duurzaam uw materialen zijn die wij bij u gebruiken.

 

Het eImage converted using ifftoanynergielabel is verplicht geworden bij de verkoop van uw huis. Bel ons om uit te vinden hoe wij uw huis snel en duurzaam energiezuinig kunnen maken.

 

bouw en timmerbedrijf