Referenties

Enige tijd geleden heb ik Wagenaar Bouw ingeschakeld om het lekkende dak van mijn garage te herstellen en een deel van de pui te vervangen.

Het bleek niet om een simpele lekkage te gaan, maar om een groot deel van het dakbeschot dat rot was en dus vervangen diende te worden. Ook waren de boeidelen aan vervanging toe en moest er een nieuw kozijn geplaatst worden. Al bij al werd het dus een flinke klus die Wagenaar met grote vakkundigheid en voortvarendheid tegen een redelijke prijs heeft uitgevoerd.

Bovendien vond ik het erg prettig dat hij voor het aanbrengen van de dakbedekking een gespecialiseerde collega inhuurde, en de kosten daarvoor al in de offerte vermeld had.

Ik ben erg tevreden over de uitvoering van deze renovatie; mijn garage kan er weer voor jaren tegen!

Beatrijs Engel, Leerdam

 

Vervanging raam:
Mijn raam moest vervangen worden omdat het houtwerk was verrot was.Het was ook nog een raam waarin enkel glas zat en dus erg koud. Omdat ik een oud huis heb (bouwjaar 1898) met een mooi gevel vond ik het belangrijk dat er weer zo’n zelfde raam ingezet zou worden. Wagenaar bouw heeft mijn oude raam nagemaakt in de werkplaats en later is mijn oude raam ( met sponningen) vervangen door het nieuwe raam met dubbel glas erin. Mijn gevel is weer als vanouds. Keurig werk geleverd. Er is goed en snel werk geleverd en als ik weer een klus heb ga ik dat zeker uitbesteden aan Wagenaar Bouw.

S.Otten, Tilburg

Wagenaar Bouw is voor mij de eerste keuze wanneer ik weer eens wat verbouw. Ze werken snel, gaan voor de hoogste kwaliteit, denken met je mee en zijn scherp geprijst. Echte professionals die hun vak verstaan en van hun passie, hun beroep hebben gemaakt. Ik raad ze echt iedereen aan! 
A.Offenberg, Den Haag

bouw en timmerbedrijf